Medarbejder, der viser noget på computerskærmen til sin kollega

Digital transformation

Digitalisering af jeres forretning

KMD WorkZone er en platform, der understøtter jeres digitaliseringsrejse, med en standardkonfigurering til pensionsselskaber. Platformen skaber automatiseringer og sammenhæng mellem arbejdsgange, data, dokumenter og processer. Selv komplekse processer bliver forbundet, og proces-guidance sikrer hurtigere oplæring af nye medarbejdere. Automatisering sætter nyt tempo, og det bliver nemt at finde alt – fra dokumenter og sager til beslutninger, mails og arkivmateriale.

Medarbejdere, der sidder ved et bord og kigger på grafer på en computerskærm
Kvindelig og mandlig kollega, der sidder over for hinanden i et møde og smiler til hinanden

Standardsystem

Hurtigt fra start

Med KMD WorkZones standardkonfiguration til pensionsbranchen kommer I hurtigt fra start med de forandringer, der er vigtige for jer. I får en standardløsning, der passer til hverdagen og til det strategiske fokus i et pensionsselskab, og I kan selv tilpasse alt til jeres særlige behov ved simpel konfiguration.

Produktion og mål

Et værktøj til hele forretningen

Med KMD WorkZone er designet til at hjælpe hele forretningen fra kundeservice, til salg og ledelse. I får støtte til at forbedre automatiserede og manuelle workflows til pensions- og forsikringshændelser. Samtidig får I overblik over status på jeres sager, om I når jeres definerede mål, indblik i forbedringspotentialet og I kan holde ledelsen og direktionen ajour gennem dashboards, søgninger og eksport til værktøjer som MSExel og Power BI.

Mandlig kollega, der peger på computerskærm, mens to kvindelige kollegaer kigger koncentreret

KMD WorkZone gør arbejdet compliant, enkelt og effektivt

Med KMD WorkZone får medarbejderne en fælles platform, der hjælper dem med at arbejde effektivt – både hver for sig og sammen. Under det hele ligger et fælles arkiv, der holder styr på dokumenter og data.

Automatisering, guides og tjeklister

I får effektive workflows med en kombination af automatisering, strukturerede guides og tjeklister, der gør det let at arbejde ensartet, hurtigt og korrekt.

Digitalisering

KMD WorkZone kan afløse en underskov af ældre systemer, fysiske arkiver, registre, regneark, ustrukturerede data og manuelle processer.

Fleksibelt standardsystem

I KMD WorkZone’s standardkonfiguration til pensionsbranchen er alle processer og parametre designet specielt til pensionsselskaber – med mulighed for at tilpasse til netop jeres behov.

Jura og compliance

Komplekse krav til compliance, dokumentation og adgangsrettigheder er indarbejdet i løsningen, så hele organisationen får let ved at gøre det rigtige – og dokumentere det.

Samarbejde på tværs

Rettighedsmodellen sikrer adgangsstyring af dokumenter og oplysninger og sikrer, at I kan samarbejde om eksempelvis SUL-produkterne på tværs af aktuariat, skade, lægekonsulenter osv.

Styring og sagsstyring

Alle får egne dashboards til overblik og styring, og løsningen hjælper med eksempelvis fordeling af kundesager, påmindelser og statistik.

White papers

Få styr på dokumenter, data og forretningsgange

Miniature af forsiden på "Få styr på dokumenter, data og forretningsgange" brochuren fra KMD WorkZone
Brochure

KMD WorkZone EIM til Liv & Pension

KMD WorkZone EIM giver jer et stærkt digitalt afsæt for at håndtere mails, dokumenter og data, både i forhold til kunder og pensionshændelser. Med et fælles arkiv i bunden får I løftet både datakvalitet og effektivitet. Medarbejderne får tid til dialogen med kunderne. Og I får overskud til at udvikle jeres pensionsselskab.

Læs og hent

Ofte stillede spørgsmål

Har finder du svar på nogle af de spørgsmål, vi ofte får til KMD WorkZone platformen. Finder du ikke det svar du søger, så kontakt os i kontaktformularen herunder.

KMD WorkZone er en fuld Software as a Service løsning med et EU-datacenter.

Med standardkonfigurationen kommer I hurtigt fra start, og så kan vi sammen konfigurere løsningen efterhånden, hvis der opstår særlige ønsker.

Løsningen understøtter dokumentklassifikation, og opsætning af bevarings- og slettepolitikker.

Selvfølgelig! Kontakt os, så kan vi arrangere en online eller fysisk demonstration af løsningen.

Vores simple implementeringsmodel gør det nemt for dig at komme i gang. Har I behov for et mere avanceret setup, så hjælper vi gerne med implementeringen.

Vil du vide mere?

Vil du høre mere om, hvordan KMD WorkZone kan understøtte jeres digitaliseringsrejse, så sidder vi klar til at tage en uforpligtende dialog.

Portræt af Louise Eff
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra KMD WorkZone direkte i din indbakke.

Tilmeld her