Mænd griner sammen

Skab tættere samarbejde og helhedsorienterede handleplaner

Den nyeste lovgivning på socialområdet har sat skub i den tværgående dataudveksling mellem offentlige forvaltninger. Dermed er vejen banet for de tekniske integrationer i systemlandskabet, der gør det muligt for fagpersonalet at arbejde tættere sammen om den enkelte borgers forløb og skabe helhedsorienterede handleplaner.

men-talking

Udgangspunkt i borgerens ønsker

Frustrerede borgere med komplekse problemstillinger fortæller, at de er nødt til at begynde forfra, hver gang en ny fagperson kobles på deres handleplan. KMD Nexus hjælper kommunens fagpersoner med at koordinere indsatserne og tilrettelægge en handleplan, der tager udgangspunkt i borgerens egne ønsker for et positivt livsforløb.

Målrettet dagligdagen

Voksne med fysiske handicap eller psykisk sårbarhed har brug for særlige tilbud, der involverer tæt samarbejde mellem forskellige offentlige faggrupper. KMD Nexus er målrettet det daglige arbejde i døgninstitutioner, dagtilbud og bosteder samt i forbindelse med bostøtteopgaver.

Smilende forældre med søn, der har downs syndrom
Mand stirrer ud af vinduet

Understøtter rusmiddelbehandling

KMD Nexus understøtter opgaver og processer relateret til rusmiddelbehandling af stof- og alkoholmisbrug. Løsningen understøtter områdets faglige metode og dokumentationskrav, og der er fuld integration til Fælles Medicinkort og til lagerstyring af præparater samt automatisk indberetning til SMDB og NAB.

Myndighed og Udfører kan koordinere

Modulet kan anvendes af både myndighed og udfører. Det betyder bl.a., at ydelser og handleplaner kan udveksles direkte, at dobbeltindtastninger kan undgås, og at der nemt kan laves opfølgninger på borgerens forløb.

Kolleger taler sammen på kontor

Jeres fordele

Tre moduler i én løsning

Åben platform

KMD Nexus understøtter kerneopgaverne på socialområdet og kan integreres med tredjepartsløsninger såsom infotavler og vagtplanlægning.

Personlig overlevering

Håndterer overgang fra barn til voksen

KMD Nexus leverer som den eneste løsning tværgående understøttelse af Børne- og Voksen/Handicap-området.

Graf

Dokumenteret effektmåling

KMD Nexus giver mulighed for at foretage effekt- og progressionsmålinger, så det bliver tydeligt, hvordan de enkelte indsatser virker.

Regnemaskine

Pallette af funktionsmuligheder

KMD Nexus integrerer til markedets største økonomisystemer og giver bl.a. mulighed for takstafregning, borgeropkrævning og dusørbetaling.

Styrk kommunikationen med borgerne og pårørende

KMD Nexus er den første tværfaglige platform, som bidrager til at borgere kan tage aktiv del i eget forløb. KMD Nexus give borgere og pårørende mulighed for at foretage konferenceopkald til læger, sygeplejersker, socialrådgivere samt virtuel holdtræning, og holde sig ajour med fx handleplaner og aftaler via egen digital indgang til borgers forløb.

Produktblad om voksen- og handicapområdet

Miniature af forsiden på produktblad for KMD Nexus Social
Produktblad

Hent og læs produktblad om voksen- og handicapområdet i KMD Nexus Social

Hent og læs

Indsigter og white papers om KMD Nexus

Lad os hjælpe dig videre

Vil I gerne høre mere om jeres muligheder inden for social- og sundhedsområdet? Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Vi sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på jeres spørgsmål.

Kontakt os
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra social- og sundhedssektoren direkte i din indbakke.

Tilmeld dig her