Und mand kigger ud af vindue

Digitale hjælpemidler til et effektivt behandlingsforløb

En hverdag fyldt med bevægelse hjælper borgeren med at blive en aktiv del af sit eget behandlingsforløb. Digitale hjælpemidler understøtter fagpersonalets metode og giver mulighed for at måle progression og effekt af borgerens egne indsatser og kommunens tilbud.

Glad kvinde smiler i samtale

Overblik fra A-Z

I KMD Nexus kan fagpersoner få et samlet overblik over borgeren, håndtere pakke- og individuelle forløb samt se status på leverede ydelser.

Sammenhængende ressourcestyring

KMD Nexus systemunderstøtter den samlede proces fra borgerens første møde med sundhedsvæsenet, til de får tilbudt genoptræning og påbegynder sessioner med terapeuter og andet fagpersonale.

Massage og genoptræning
Skakbrikker

Efterlevelse af lovgivning

KMD Nexus lever op til lovkravene i bl.a. GDPR, understøtter eksempelvis træning efter serviceloven og sundhedsloven og kan automatisk sættes op til at levere lovpligtige data til det offentlige.

Jeres fordele

Personlig overlevering

Fokus på KRAM og KOL

KMD Nexus understøtter de fire KRAM-faktorer kost, rygning, alkohol og motion samt rehabilitering ved kronikerforløb såsom KOL og diabetes.

Facetime

Understøtter nyeste velfærdsteknologier

KMD Nexus giver mulighed for at anvende den nyeste velfærdsinnovation såsom videobaseret holdtræning og konsultationer i hjemmet.

Tre moduler i én løsning

Fleksibel anvendelse

Med KMD Nexus kan man opbygge skræddersyede forløb og systemunderstøtte bl.a. booking, automatisk fremmøderegistrering, planlægning og dokumentation.

Graf

Datadrevet effektmåling

Få indsigt i indsatsernes effekt og progression og tilrettelæg fremtidige indsatser baseret på den enkelte borgers data og profil.

Styrk kommunikationen med borgerne og pårørende

KMD Nexus er den første tværfaglige platform, som bidrager til at borgere kan tage aktiv del i eget forløb. KMD Nexus give borgere og pårørende mulighed for at foretage konferenceopkald til læger, sygeplejersker, socialrådgivere samt virtuel holdtræning, og holde sig ajour med fx handleplaner og aftaler via egen digital indgang til borgers forløb.

produktblad om kommunikation og specialundervisning

Produktblad

Hent og læs produktblad om Kommunikation og Specialundervisning i KMD Nexus

Hent og læs

Indsigter og white papers om KMD Nexus

Lad os hjælpe dig videre

Vil I gerne høre mere om jeres muligheder inden for social- og sundhedsområdet? Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Vi sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på jeres spørgsmål.

Kontakt os
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra social- og sundhedssektoren direkte i din indbakke.

Tilmeld dig her