KMD ansætter ny strategichef fra SimCorp

Emil Pensdorf, Strategichef, Strategi og M&A

Strategichefen hos SimCorp, Emil Pensdorf, skifter den 1. maj til KMD. Her får han ansvaret for strategi og M&A.

De strategiske ambitioner hos KMD tilføres nu yderligere et internationalt snit, når Emil Pensdorf fra 1. maj overtager ansvaret for Strategi og M&A.

Emil Pensdorf kommer fra en stilling som strategichef hos SimCorp. Han har blandt andet boet og arbejdet i Tokyo på den danske ambassade, mens han også har taget fag på Harvard i USA.

CEO i KMD, Per Johansson, glæder sig til at få Emil Pensdorf ombord.

“Emil kommer med en lang række kompetencer, som passer perfekt til den rejse, vi er på i KMD. Vi vil række ud mod verden og tilbyde vores branchespecifikke software til lande, der skal på samme digitaliseringsrejse, som vi har været på i Danmark og i de øvrige nordiske lande, hvor vi primært opererer med vores Financial Services-forretning. Det kræver en strategichef, som ved, hvad den rejse indebærer. Og det gør Emil,” siger Per Johansson.

Emil Pensdorf er cand. merc. fra Copenhagen Business School og bor i København. Udover SimCorp har han også arbejdet i Deloitte som management consultant. Begge steder har han arbejdet med eksekvering af virksomhedsstrategi og M&A. Erfaringer som han glæder sig til at overføre til KMD.

“KMD er en spændende virksomhed med dybe rødder i dansk digitalisering, men som også skal spille en rolle i den globale digitalisering af samfund og organisationer over hele verden. Det er en udfordring, som kræver en masse af KMD, men som også skal løftes i samarbejde med vores ejere NEC. Den opgave glæder jeg mig meget til at være en del af,” siger Emil Pensdorf.

Emil Pensdorf tiltræder stillingen 1. maj.

Kontakt KMD's presseafdeling

Portræt af Kristoffer Østergaard Kristensen, Pressechef, KMD

Kristoffer Østergaard Kristensen

Pressechef