UVdata og Zenbi går sammen om en samlet it-pakke til danske efterskoler

UVdata og Zenbi indgår samarbejde

Med et ønske om at tilbyde en samlet it-pakke til danske efterskoler, har KMD’s datterselskab UVdata indgået et nyt strategisk samarbejde med it-virksomheden Zenbi. Samarbejdet har allerede landet sin første kunde, Sdr. Bork Efterskole.

UVdata og Zenbi kan fremover tilbyde en attraktiv samlet it-pakke til danske efterskoler gennem et nyt samarbejde. It-pakken indeholder både et lønsystem, samt et elevadministration- og finanssystem og et intranetsystem, som skal være med til at sikre den bedst mulige brugeroplevelse af både det administrative personale, lærere, forældre og elever rundt på landets efterskoler.

Zenbi er en ny it-virksomhed, som er dannet af stifterne bag intranetsystemet VIGGO, der bruges på langt størstedelen af Danmarks efterskoler. Fra Zenbi er der stor begejstring for det nye samarbejde:

”Vi er meget positive over den dialog, som vi har haft med UVdata. Det er tydeligt at mærke, at vi deler de samme visioner og mindset for samarbejdet. Vi er med til at gøre hinanden bedre, hvilket giver et stærkt produkt, som i sidste ende er til gavn for brugerne og skolerne. UVdata har et dybt kendskab til det administrative, hvilket fungerer som et stærkt supplement til vores kompetencer. Samtidig har UVdata gjort en solid indsats for at få vores løsninger til at tale sammen, så data kan flyde frit mellem systemerne,” siger Erik Vedel, Partner i Zenbi.

I UVdata ser de også frem til det nye samarbejde:

”Det er ikke tilfældigt, at vi har valgt Zenbi som en langsigtet samarbejdspartner. Zenbi besidder en unik indsigt i efterskolernes behov, hvilket har været en afgørende faktor for vores lancering af en samlet it-pakke til efterskoler, samtidigt med, at de ligesom os har et højt fokus på service og support til kunderne. Vi har på kort tid fået et utrolig tæt samarbejde og holdånd, som jeg kun ser, vil vokse sig stærkere med tiden,” udtaler Josefine Stokholm Jørgensen, der er Business Line Director for den enhed i UVdata, der udvikler og sælger it-løsninger til De Frie Skoler i Danmark.

Første kunde er allerede ombord

Sdr. Bork Efterskole er den første kunde, som har købt den samlede it-pakke fra UVdata og Zenbi. Sdr. Bork Efterskole er allerede kommet godt i gang med både løn- og intranetsystemet, og vil snart også komme ombord på deres nye elevadministration- og finanssystem:

”Vi er meget glade for, at vi har fået lov at komme med på rejsen mellem Zenbi og UVdata. Vi er blevet taget rigtig godt imod, og der har gennem hele processen været en rigtig fin dialog, hvor vi løbende har kunne komme med input. Vi glæder os til at komme i mål med vores nye it-systemer, vores positive erfaringer med Zenbi og UVdata hidtil gør, at vi føler os meget trygge i hele processen,” udtaler Sdr. Bork Efterskole.

Fælles samarbejde vil sikre en mere sammenhængende og positiv brugeroplevelse

Samarbejdet mellem Zenbi og UVdata illustrerer en dedikation til at forbedre skolernes it-understøttelse ved at binde data sammen på tværs af både administrationen, lærerne og eleverne på en efterskole.

På en efterskole er der forskellige brugergrupper, som har individuelle behov og forskellige krav til IT-understøttelse af deres arbejdsopgaver. For at lette den administrative byrde er det vigtigt, at data er synkroniseret på tværs af de forskellige brugerindgange. Dette afspejler en bredere vision om at fremme effektiviteten, støtte undervisningsmiljøet og sikre en mere sammenhængende og positiv oplevelse for de ansatte og eleverne på skolen.

”Vores vision hos UVdata drejer sig om at være en bærende del af et større økosystem af IT-løsninger, der imødekommer behovene på de enkelte skoler. Dette realiseres gennem et åbent API-lag, en transparent sikkerhedsarkitektur og pålidelige dataudveksling. Vores partnerstrategi er designet til at støtte vores vision om at være en åben og tilgængelig samarbejdspartner inden for uddannelsesområdet,” siger Josefine Stokholm Jørgensen og uddyber:

”Vi tror på, at et solidt partnerskab og en åben tilgang til teknologi er nøglen til at skabe et mere effektivt og tilpasset IT-landskab for Danmarks efterskoler. UVdata's partnerstrategi er ikke blot et løfte om samarbejde, men et skridt mod en mere sammenhængende og velintegreret digital fremtid for uddannelsessektoren,” siger Josefine Stokholm Jørgensen.

Du kan læse mere om ”en samlet it-pakke” til efterskoler på http://efterskole-it.dk/

Kontakt KMD's presseafdeling

Portræt af Kristoffer Østergaard Kristensen, Pressechef, KMD

Kristoffer Østergaard Kristensen

Pressechef