Fremtidens energisektor er ikke bare digital – den er datadrevet

Data er et strategisk aktiv med uanet forretningspotentiale. Det er en drivkraft til innovation, besparelser og effektivisering – og en løftestang til at udnytte eksisterende digitale løsninger endnu bedre.

Publiceret: 20. december 2021
Vindmøller i havet

I mere end 40 år har vi understøttet energi- og klimaområdet med nyskabende løsninger, som bygger på lige dele brancheindsigt og komplekse datasæt. Med fremadskuende løsninger skaber vi fundamentet for fremtidens energiagenda og driver den bæredygtige udvikling fremad. Energisektoren står lige nu over for en stor og samfundskritisk transformation i takt med at verdenssamfundet omstiller sig fra fossile brændstoffer til el. Bevægelsen stiller ikke bare store krav til energiproduktionen, men også til infrastrukturen i elnettet i takt med flere og flere vælger elbiler. Det kræver massive investeringer i både eksisterende og nye løsninger, som er så store og vigtige, at de skal lykkes fra start.

Derfor udnytter vi komplekse datasæt på tværs af energiproduktion, -distribution og -forbrug til at skabe løsninger, der gør det muligt at udnytte vores energikilder smartere. Så energien ikke bare bliver brugt, hvor den produceres, men der, hvor der er behov for den – og så vores infrastruktur er gearet til fremtidens forbrugsstandarder. Derfor udnytter vi komplekse datasæt på tværs af energiproduktion, -distribution og -forbrug til at skabe løsninger, der gør det muligt at udnytte vores energikilder smartere. Så energien ikke bare bliver brugt, hvor den produceres, men der, hvor der er behov for den – og så vores infrastruktur er gearet til fremtidens forbrugsstandarder.

På tværs af vores teams skaber vi samfundskritiske, datafunderede løsninger, der sørger for, at vi som samfund udnytter energien mere effektivt og skåner naturen bedst muligt. Naturligvis uden at gå på kompromis med vores kunders målsætninger, slutbrugernes behov eller den grønne udvikling. Intelligent og bæredygtig energiudnyttelse er afgørende for at løse den store klimaudfordring, verden står over for. Med vores datafunderede løsninger sikrer vi, at Danmark fortsat står i front for den grønne omstilling – og viser vejen for resten af verden.


Kontakt os

Benjamin Nørby, Head of Industry Sales

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer? Kontakt os til en uforpligtende snak eller spørgsmål. 

Læs mere her

Med fremadskuende løsninger skaber vi fundamentet for fremtidens energiagenda og driver den bæredygtige udvikling fremad.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om energi og forsyning. Så er du blandt de første der modtager de seneste nyheder, indsigter og invitationer.

Tilmeld dig her