Ældre damer taler og griner sammen

Intelligent velfærdsteknologi viser vejen

Hvordan imødekommer man ønsket om at yde den enkelte borger flere skræddersyede services, når sundhedssektoren samtidig underlægges et voksende regelsæt? Løsningen er bl.a. intelligent velfærdsteknologi, der giver maksimal handlefrihed indenfor rammerne af lovgivningen, dokumentationskrav og sektorens metodeprincipper såsom Fælles Sprog III.

Ældre mand drikker kaffe i drivhus

Hjælp til selvhjælp

KMD Nexus giver mulighed for, at ældre borgere og deres pårørende kan tage et større medansvar i pleje- og patientforløbene. Det giver borgeren en øget følelse af empowerment og styrker livskvaliteten, ligesom det har en positiv indflydelse på kommunernes ressourceforbrug, når borgerne kan håndtere flere hverdagsopgaver selv.

Certificeringerne er på plads

KMD Nexus er certificeret til Fælles Sprog III, MedCom og Fælles Medicinkort og sikrer, at fagpersonalet arbejder lovmedholdeligt. De faglige indsatser leveres med udgangspunkt i principperne i Fælles Sprog III, og gør det samtidig muligt at tilrettelægge indsatserne ud fra Fælles Sprog III’s indsatskatalog.

Medarbejder sidder ved computer og giver håndslag

Jeres fordele

Personlig proces

Dækker hele processen

KMD Nexus dækker hele borgerens forløb –fra sagsåbning, sagsoplysning, afgørelse/bestilling, planlægning, levering og opfølgning.

Optimerede arbejdsgange

Intelligent besøgsplanlægning

KMD Nexus indeholder et besøgsplanlægningsværktøj, der kan guide fagpersonalet til at optimere deres borgerbesøg.

Facetime

Mobil arbejdsunderstøttelse

KMD Nexus giver mobil adgang til de nødvendige informationer med større arbejdsglæde og højere effektivitet til følge.

Adgangskode

Rollebaseret konfiguration

KMD Nexus gør det muligt at konfigurere opsætninger i løsningen, så fagpersonalet kun ser den information, der vedkommer dem.

Styrk kommunikationen med borgerne og pårørende

KMD Nexus er den første tværfaglige platform, som bidrager til at borgere kan tage aktiv del i eget forløb. KMD Nexus give borgere og pårørende mulighed for at foretage konferenceopkald til læger, sygeplejersker, socialrådgivere samt virtuel holdtræning, og holde sig ajour med fx handleplaner og aftaler via egen digital indgang til borgers forløb.

Lad os hjælpe dig videre

Har I KMD Nexus, og vil I gerne høre mere om KMD Nexus' muligheder indenfor specialiserede områder? Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå.

Har I ikke KMD Nexus? Så sidder vi klar til at give en uforpligtende introduktion.

For support bedes du kontakte din systemadministrator eller it-afdeling.

Kontakt os
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra social- og sundhedssektoren direkte i din indbakke.

Tilmeld dig her