Kollegaer smiler i mødelokale

Artificial Intelligence

Løsninger, der anvender AI, skal ikke kun have fokus på at digitalisere og automatisere manuelle processer. De skal i ligeså høj grad hjælpe med at sætte mennesker fri til at håndtere de opgaver, der definerer den enkeltes kernefaglighed. Uanset om den faglighed består i at levere blød omsorg eller avanceret problemknusning.

HR og medarbejdere

Fordomsfri

 
Personlig udvikling

Forklarlig

It-sikkerhed

Personsikker

Omsorg

Samfundsgavnlig

Skræddersyet løsning

Troværdig

KMD’s principper for ansvarlig AI

Hos KMD er AI teknologi ensbetydende med stærke principper for, hvad ansvarlig brug af artificial intelligence er. Alle AI teknologier tager derfor udgangspunkt i at være forklarlige, personsikre, samfundsgavnlige og vigtigst af alt: troværdige.
kontaktløs betaling
Mand arbejder hjemmefra med et barn på armen

AI systemer leverer konkrete og brugbare løsninger

Den usikkerhed, der tidligere har omgærdet AI, er blevet afløst af konkrete, brugbare løsninger. I privatlivet, i erhvervslivet og i det offentlige findes er der masser af eksempler på AI, der hver dag hjælper mennesker med at løse mere eller mindre avancerede opgaver.

Frigør menneskelige ressourcer til andre formål

Fællesnævneren for løsningerne er, at de er med til at frigøre menneskelige ressourcer. Der er mange opgaver, hvor en computerintelligens hurtigere og mere præcist kan overskue større datamængder, end den menneskelige hjerne nogensinde bliver i stand til. I den forstand er AI med til at udvide spændvidden for menneskers formåen.

Hånd bruger tablet
Samarbejdsmøde på kontor

En del af verdens førende inden for AI software

Vi er ejet af NEC, som er verdens førende virksomhed inden for AI. Sammen bygger vi robuste, innovative platforme og produkter, og vi yder rådgivning, der hjælper virksomheder med at realisere det potentiale, der er særegent for netop deres organisation. Vores dataetiske rettesnor sikrer, at løsningerne bygger på tillid, åbenhed og samarbejde mellem os og vores kunder.

Hvad er kunstig intelligens?

Kunstig intelligens beskrives som datadrevne beslutninger, baseret på algoritmer og Machine Learning. Med kunstig intelligens er det muligt at digitalisere og automatisere processer som, indtil nu, køres manuelt. Dette betyder, at tid og ressourcer frigives til menneskelige kernefagligheder frem for tungt, tids- og ressourcekrævende manuelt arbejde.

Få svar på dine spørgsmål

Software, der bygger på artificial intelligence, hjælper jer til at automatisere processer, som ellers vil kræve mange ressourcer at udføre. Det hjælper jer til at effektivisere dagligdagen, så I hurtigere kan skabe sammenhæng, tilgå data og træffe kvalificerede beslutninger.

KMD er yderst opmærksom på ansvarlig brug af AI. I kan derfor føle jer trygge ved, at vores løsninger med AI software er udviklet med personsikkerhed og troværdig i centrum.

KMD’s løsninger kan bruges af både det offentlige og det private erhverv. Ved hjælp af indbyggede konfigurationsmuligheder hjælper vi jer med at tilpasse vores løsninger, så de understøtter jeres organisations- og forretningsbehov.

Ja, vi tilbyder alle interesserede kunder at få et møde, hvor vi sammen med jer får os en god snak om, hvilken løsning der kan være den rigtige for jer og jeres forretning.

Brug for hjælp til at komme videre?

Kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke muligheder I har inden for AI. Vi sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på jeres spørgsmål.

Mand trykker på smartphone
Felt er påkrævet