Energi, vindmøller og træ

Digitaliseringen er det mest håndgribelige værktøj for private og offentlige virksomheder, når de skal levere på FN’s verdensmål. Med digitaliseringen som løftestang bliver det muligt at gøre klimadagsordenen til en integreret del af jeres arbejdsprocesser.

Digitalisering som løftestang for bæredygtighed

Digitalisering er ikke en mirakelkur, der får alle udfordringer til at forsvinde. Men holdt op imod de politiske ambitioner, virksomhedernes ressourcer og borgenes forventninger er digitalisering det vigtigste håndtag, denne og fremtidige generationer kan skrue på, hvis vi skal indfri de ambitiøse klimamålsætninger.

Fokus på grøn og bæredygtig energi

Et af nøgleområderne inden for en grønnere hverdag er vores udledning af CO2. Derfor er en del af FN’s klimamål centreret om nedbringelsen af netop dette. Her spiller energiledelse en helt central rolle i at effektivisere energiforbrug på bedst mulig vis. Som led i energioptimeringen vil det derfor være essentielt at have fuld adgang til informationer om fx bygningers unødvendige stand-by forbrug, så I får mulighed for at kvalificere energiforbruget og sikre, at det anvendes rigtigt og kun på de tidspunkter, hvor der er behov for det.

Fremtidssikret digitalisering

Med KMD’s softwareløsninger har I mulighed for at implementere gennemtestede systemer, der er specifikt udviklet til at hjælpe jer med at bruge data klogt. Løsningerne er udviklet ud fra et dynamisk set-up, så de både nu og i fremtiden kan hjælpe jer til at gå den grønne vej. Vi supporterer den offentlige såvel som den private sektor, og det har været vigtigt for os at samarbejde med begge parter om udviklingen af de bedste løsninger. Resultatet er blevet til systemer, som hjælper jer med alt fra dataopsamling og analyse til dokumentation og benchmarking. Herigennem bliver I godt klædt på til en fremsynet tilgang til bæredygtighed.

Giv jeres kunder indsigt i deres grønne data

Klima er ikke blot et bærende tema i medielandskabet og hos FN, men i særdeleshed også rundt om spisebordet derhjemme. Forbrugerne har fået et større ønske om indsigt i eget klimaaftryk, bl.a. via adgang til relevant data. Med KMD’s løsninger får I konfigurerbare platforme, som hjælper jer til at skabe fuld transparens om fx energiudledning.

Læs mere om KMD's digitale løsninger, der understøtter den grønne omstilling 

KMD arbejder aktivt for at understøtte den grønne omstilling, så private og offentlige virksomheder kan levere på FN’s verdensmål, differentiere sig i markedet og gøre en reel forskel.

LÆS MERE OM MULIGHEDERNE HER

 

Vil I gerne høre mere om, hvordan I kan understøtte den grønne agenda?

Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Vi sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på jeres spørgsmål – send en besked via formularen.

Kontakt os
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om energi og forsyning. Så er du blandt de første der modtager de seneste nyheder, indsigter og invitationer.

Tilmeld dig her