Data Date #1 med Jacob Sønderskov og Christian Binggeli - Databaserede dialoger

I det første afsnit af Data Date begynder vi med slutningen af værdikæden om data – hvor data møder mennesker. Her bliver du klogere på, hvordan databaserede dialoger kan mobilisere fælles handlekraft i virksomheder, og hvordan du som leder, får udbytte af dataens potentiale, når strategiske intentioner skal realiseres.

Publiceret: 29. april 2022
Christian Binggeli i blå sofa

Bliv klogere på data og værdiskabelse med Christian Binggeli

Christian Binggeli, Vice President i KMD, gør sammen med 10 kompetente og inspirerende gæster dig klogere på data og værdiskabelse på baggrund af data. I hvert afsnit undersøges nye muligheder for brugen af data ved at besøge folk fra alle hjørner af databrugens verden. Fælles for dem er, at de til dagligt arbejder med data i forskellige afskygninger, og skal inspirere os til at udnytte dens potentiale.

Grafik om Data Date med tekst "En podcastserie om værdiskabelse på baggrund af data. Lyt med og lad dig blive inspireret til at udnytte det potentiale, der er i data"

Data date med Jacob Sønderskov og Christian Binggeli

29. april 2022

Christian Binggeli tager i dette afsnit en snak med Jacob Sønderskov. Jacob driver til dagligt konsulenthuset Dialogisk Design, og rådgiver organisationer i, hvordan de skaber forandring med en dialogisk og relationel tilgang. Vi er i Danmark blevet rigtig dygtige til at producere data, derfor skal vi være lige så dygtige til den datainformerede praksis.

Velkommen til Data Date.

Kontakt os

Christian Binggeli i blå sofa

Kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke muligheder I har. Christian Binggeli, Vice President hos KMD, sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på jeres spørgsmål.

Vil du vide mere?

Data rummer uanede potentialer for viden og giver forretningsmuligheder i form af ressourceoptimering, nye indsigter, bedre beslutningsgrundlag og udvikling af services og produktkoncepter. KMD hjælper jer med dataanalysen og gør jeres hverdag nemmere.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om data og analyse. Så er du blandt de første, der modtager de seneste nyheder, indsigter og invitationer.

Tilmeld dig her