Data Date #6 med Esben Danielsen og Christian Binggeli - Politisk beslutningstagning

Kulturlivet har brug for understøttelse, men hvordan kan data bidrage med gode rammebetingelser til beslutningstagningen? Både IoT og data er centrale redskaber, der allerede i dag bliver benyttet i kultur- og fritidsforvaltningen, men data er ikke er guld, medmindre vi formidler det rigtigt.

Publiceret: 29. april 2022

Bliv klogere på data og værdiskabelse med Christian Binggeli

Christian Binggeli, Vice President i KMD, gør sammen med 10 kompetente og inspirerende gæster dig klogere på data og værdiskabelse på baggrund af data. I hvert afsnit undersøges nye muligheder for brugen af data ved at besøge folk fra alle hjørner af databrugens verden. Fælles for dem er, at de til dagligt arbejder med data i forskellige afskygninger, og skal inspirere os til at udnytte dens potentiale.

Data date med Esben Danielsen og Christian Binggeli

29. april 2022

Christian Binggeli tager i dette afsnit en snak med direktør for kultur- og fritidsforvaltningen i Københavns Kommune, Esben Danielsen. Esben håber på at ændre databruget i Københavns kommune på særligt to områder. Det kan du blive meget klogere på i dette afsnit.

Kontakt os

Kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke muligheder I har. Christian Binggeli, Vice President hos KMD, sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på jeres spørgsmål.

Vil du vide mere?

Data rummer uanede potentialer for viden og giver forretningsmuligheder i form af ressourceoptimering, nye indsigter, bedre beslutningsgrundlag og udvikling af services og produktkoncepter. KMD hjælper jer med dataanalysen og gør jeres hverdag nemmere.