Data Date #5 med Sheila Christiansen, Alexandru Csete og Christian Binggeli - Innovation gennem rumteknologi

Forbindelsen mellem ting på jorden og satellitterne i rummet er afgørende for jordens fremtid. Data og rumteknologi kan gøre livet mere effektivt, en smule lettere og langt mere bæredygtigt.

Publiceret: 29. april 2022

Bliv klogere på data og værdiskabelse med Christian Binggeli

Christian Binggeli, Vice President i KMD, gør sammen med 10 kompetente og inspirerende gæster dig klogere på data og værdiskabelse på baggrund af data. I hvert afsnit undersøges nye muligheder for brugen af data ved at besøge folk fra alle hjørner af databrugens verden. Fælles for dem er, at de til dagligt arbejder med data i forskellige afskygninger, og skal inspirere os til at udnytte dens potentiale.

Data date med Sheila Christiansen, Alexandru Csete og Christian Binggeli

29. april 2022

I dette afsnit af Data Date tager Christian Binggeli en snak med forskerne Sheila Christiansen og Alexandru Csete, som står bag virksomheden SpaceTech denMach.

Kontakt os

Kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke muligheder I har. Christian Binggeli, Vice President hos KMD, sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på jeres spørgsmål.

Vil du vide mere?

Data rummer uanede potentialer for viden og giver forretningsmuligheder i form af ressourceoptimering, nye indsigter, bedre beslutningsgrundlag og udvikling af services og produktkoncepter. KMD hjælper jer med dataanalysen og gør jeres hverdag nemmere.