Data Date #7 med Pernille Kræmmergaard og Christian Binggeli - Forretningsmæssig værdi

Hvordan bliver virksomheder og organisationer digitalt modne, og på hvilken generationsniveau placerer din virksomhed sig, når vi taler digital transformation? Det vil vi gøre dig lidt klogere på i dette afsnit af Data Date.

Publiceret: 29. april 2022

Bliv klogere på data og værdiskabelse med Christian Binggeli

Christian Binggeli, Vice President i KMD, gør sammen med 10 kompetente og inspirerende gæster dig klogere på data og værdiskabelse på baggrund af data. I hvert afsnit undersøges nye muligheder for brugen af data ved at besøge folk fra alle hjørner af databrugens verden. Fælles for dem er, at de til dagligt arbejder med data i forskellige afskygninger, og skal inspirere os til at udnytte dens potentiale.

Data date med Pernille Kræmmergard og Christian Binggeli

29. april 2022

I denne podcast tager Christian Binggeli en snak med grundlægger og direktør hos Digitaliseringsinstituttet og DI2X, Pernille Kræmmergaard.

Kontakt os

Kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke muligheder I har. Christian Binggeli, Vice President hos KMD, sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på jeres spørgsmål.

Vil du vide mere?

Data rummer uanede potentialer for viden og giver forretningsmuligheder i form af ressourceoptimering, nye indsigter, bedre beslutningsgrundlag og udvikling af services og produktkoncepter. KMD hjælper jer med dataanalysen og gør jeres hverdag nemmere.