Data Date #2 med Kristoffer Degn og Christian Binggeli - Kundedata

I dette afsnit af Data Date begynder vi med slutningen af værdikæden om data – hvor data møder mennesker. Her bliver du klogere på, hvordan databaseret dialoger kan mobilisere fælles handlekraft i virksomheder, og hvordan du som leder, får udbytte af datanes potentiale, når strategiske intentioner skal realiseres.

Publiceret: 29. april 2022

Bliv klogere på data og værdiskabelse med Christian Binggeli

Christian Binggeli, Vice President i KMD, gør sammen med 10 kompetente og inspirerende gæster dig klogere på data og værdiskabelse på baggrund af data. I hvert afsnit undersøges nye muligheder for brugen af data ved at besøge folk fra alle hjørner af databrugens verden. Fælles for dem er, at de til dagligt arbejder med data i forskellige afskygninger, og skal inspirere os til at udnytte dens potentiale.

Data date med Kristoffer Degn og Christian Binggeli

29. april 2022

Christian Binggeli har inviteret CCO og co-founder af Custimy, Kristoffer Degn, ind i studiet. Custimy har udviklet en dataplatform, der hjælper små og mellemstore webshopejere med at indsamle, aktivere, analysere og ikke mindst eje deres data om forbrugerne med et konkurrencedygtigt formål.

Kontakt os

Kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke muligheder I har. Christian Binggeli, Vice President hos KMD, sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på jeres spørgsmål.

Vil du vide mere?

Data rummer uanede potentialer for viden og giver forretningsmuligheder i form af ressourceoptimering, nye indsigter, bedre beslutningsgrundlag og udvikling af services og produktkoncepter. KMD hjælper jer med dataanalysen og gør jeres hverdag nemmere.