Data Date #10 med Rune Lind og Christian Binggeli - Fodbold og data

Divisionsforeningen arbejder for at skabe platforme, der giver fodboldklubber optimale forudsætninger for at implementere og forankre data. I dette afsnit af Data Date skal vi blive lidt klogere på, hvor fodbolden bevæger sig hen i den digitale tid, og hvilke konkurrencemæssige aspekter der kan være forbundet med at dele data i fodbold.

Publiceret: 29. april 2022
Christian Binggeli i blå sofa

Bliv klogere på data og værdiskabelse med Christian Binggeli

Christian Binggeli, Vice President i KMD, gør sammen med 10 kompetente og inspirerende gæster dig klogere på data og værdiskabelse på baggrund af data. I hvert afsnit undersøges nye muligheder for brugen af data ved at besøge folk fra alle hjørner af databrugens verden. Fælles for dem er, at de til dagligt arbejder med data i forskellige afskygninger, og skal inspirere os til at udnytte dens potentiale.

Grafik om Data Date med tekst "En podcastserie om værdiskabelse på baggrund af data. Lyt med og lad dig blive inspireret til at udnytte det potentiale, der er i data"

Data date med Rune Lind og Christian Binggeli

29. april 2022

Christian Binggeli har inviteret Rune Lind, chef for forskning og udvikling hos Divisionsforeningen, ind til en snak om fodboldens digitale transformation. Der ligger en opgave i at forberede klubberne på fremtiden, og her kan data være en hjælpende hånd.

Kontakt os

Christian Binggeli i blå sofa

Kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke muligheder I har. Christian Binggeli, Vice President hos KMD, sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på jeres spørgsmål.

Vil du vide mere?

Data rummer uanede potentialer for viden og giver forretningsmuligheder i form af ressourceoptimering, nye indsigter, bedre beslutningsgrundlag og udvikling af services og produktkoncepter. KMD hjælper jer med dataanalysen og gør jeres hverdag nemmere.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om data og analyse. Så er du blandt de første, der modtager de seneste nyheder, indsigter og invitationer.

Tilmeld dig her